Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’dan halka dokunan hizmetler!

Seyhan’dan halka dokunan hizmetler!

Seyhan’dan halka dokunan hizmetler!

Seyhan Belediyesinin ihtiyaç sahibi ve dezavantajli kesimlere yönelik yaptigi hizmetler arasinda yer alan Evde Saglik ve Bakim Hizmeti, pandemi sürecinde yeni normal döneme girilmesiyle birlikte devam ediyor. Seyhan Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekiplerince gerçeklestirilen Evde saglik ve Kisisel bakim hizmetiyle dezavantajli ve ihtiyaç sahibi vatandaslarin yasami kolaylastiriliyor. 

 

Bireyin kendi evinde ve talep üzerine gerçeklestirilen Saglik Hizmeti; enjeksiyon uygulamasi, pansuman ve basi yarasi bakimi, ameliyat sonrasi dikis alimi, vital takibi, oksijen ve nabiz ölçümü, seker ölçümü ve fizik tedavide manuel terapiyi kapsiyor. Evde Saglik Hizmetinden 65 üstü yas almislar, engelli bireyler ve hasta olan ihtiyaç sahibi vatandaslar yararlanabiliyor.

 

SEYHANLI’YA KISISEL BAKIM HIZMETI DE VERILIYOR

Seyhan Belediyesi saglik hizmetinin yani sira evde kisisel bakim hizmeti de sunuyor. Profesyonel ekipler tarafindan hasta ve yardima muhtaç bireylere yönelik gerçeklestiren kisisel bakim hizmeti; vücut temizligi, saç bakimi ve temizligi, el ve ayak bakimini kapsiyor. Ayrica Kuaförlük hizmeti; erkek yasli ve hastalar için saç ve sakal kesimi, kadin yasli ve hastalar için ise saç kesimi, kas ve biyik alimi ile manikür ve pedikürü kapsiyor.

 PROFESYONEL EKIPLER SEYHANLININ HIZMETINDE

Seyhan Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügünce gerçeklestiren saglik ve evde bakim hizmeti; fizik tedavi elemani, hemsire, acil tip teknikeri, erkek ve kadin kuaförlerinden olusan ekiplerle veriliyor. Seyhan Belediyesinin evde saglik ve bakim hizmetinden faydalanmak isteyenler ilgili birimin 0332 435 35 41 nolu telefonundan bilgi alabilecek.

 

BASKAN AKAY “HEDEF, HALKIMIZIN YASAM KALITESINI ARTIRMAK”

Saglik gereksinimlerinin ücretsiz verilmesinin temel insan hakki oldugunu belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, belediye hizmetlerinde, halkin yasam kalitesini artiran ve ihtiyaçlara cevap veren bir anlayisla hareket ettiklerini söyledi. Baskan Akay “Halkimizin her zaman yanindayiz. Halkimizin yasam kalitesini artirmak amaciyla Evde Saglik ve Bakim hizmetine önem veriyoruz. Yaklasik bin ihtiyaç sahibine verdigimiz evde saglik ve bakim hizmetini artirarak sürdürecegiz.” diye konustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli